TEAM SIFRA
Frank Martens

Frank

Eigenaar

Frank is de oprichter én eigenaar van Sifra. Hij werkt al sinds zijn jeugd in de mode en heeft verschillende functie's bekleed bij diverse andere modebedrijven. 17 jaar geleden besloot hij om een eigen bedrijf te starten en dat is SIFRA geworden!

Frank is de stuwende kracht achter zijn bedrijf, zijn nooit aflatende drive én enthousiasme heeft ervoor gezorgd dat Sifra na al die jaren nog steeds meetelt en kan concurreren met de grote winkelketens.

In zijn vrije tijd houdt Frank van klussen, reizen, saunabezoek, sporten en het gezellig hebben met Friends and Family. 

Monica Cross

Monica

Eigenaar

Monica (Mon) is de zakelijke én privépartner van Frank en tevens mede-eigenaar van Sifra.

Gezamenlijk zorgen zij voor de in-en verkoop van de collectie en is zij de rechterhand van Frank. Zij is drie dagen werkzaam in de winkel. Het werken bij Sifra ziet zij als een hobby waar zij ontzettend veel plezier aan beleeft...haar credo: Als je doet wat je leuk vindt, dan hoef je geen dag te werken!' Ook achter de schermen is Monica graag bezig met de zaak.

In haar vrije tijd houdt Monica van natuur, reizen, cultuur en geschiedenis en vooral van het creëren van Happy Moments. After all ; LIFE IS GOOD! 

Monica Cross

YVONNE

VERKOOPMEDEWERKER

Yvonne is de goedlachse vrolijke noot, altijd in voor een grapje en met haar oprechte, gezellige karakter kan zij nog een ijsschots laten smelten. Flexibel en gedreven en inmiddels ook alweer 5 jaar werkzaam bij Team Sifra. Ze werkt parttime en voelt zich als een vis in het water bij Sifra. 

In haar vrije tijd houdt Yvonne van shoppen en gezellige dingen doen met haar vriendinnen. Ze is dól op haar kleinkind waar zij regelmatig oppast en kan genieten van de kleine dingen in het leven. 

Monica Cross

OLGA

VERKOOPMEDEWERKER

Olga werkt nog niet zo lang bij Sifra, zij is onze Vliegende Keep en wordt ingevlogen wanneer het nodig is.
Zij houdt enorm van mooie dingen, leuke kleren kopen én verkopen vindt zij geweldig en zoals sommige mensen dat hebben: alles staat haar ook!

Een warme, hartelijke persoonlijkheid waar wij heel blij mee zijn!

In haar vrije tijd houdt Olga van fietsen, een lekker wijntje op z'n tijd en is zij zeer actief in het Carnavals Verenigingsleven, waar zij al jaren een graag gezien lid is. 

Monica Cross

YARA

VERKOOPMEDEWERKER

Yara is de jongste dochter van Frank en ook binnen het Team is zij de befaamde 'pup'....
 
Jong, maar zeer gedreven en mode is haar met de paplepel ingegoten. Als jong meisje mocht zij met haar vader mee naar de winkel en daar is de liefde voor de mode geboren.

Op termijn is het de bedoeling dat Yara het stokje van Frank gaat overnemen, maar op dit moment is Yara uitermate druk met haar huidige baan als filiaalmanager bij een ander modebedrijf.

In haar vrije tijd vindt Yara het belangrijk om te genieten van het leven met vriendinnen en familie. Zij houdt enorm van lekker eten, het zonnetje en mooie muziek.