WIE ZIJN WIJ?

Wij zijn een familiebedrijf in het hart van het Gelderse dorp Velp, waar wij al jaren een winkel hebben met dames, heren- en kinderkleding.

Ons assortiment is zéér uitgebreid. Onze prijzen zijn verrassend gunstig. De prijs kwaliteit verhouding is essentieel bij onze inkoop. Vakmanschap staat bij ons hoog in het vaandel, door klantgerichtheid en kennis van zaken.

Wij werken al jaren aan een goede samenwerking met onze leveranciers, maar vooral met onze (vaste) klanten. Zij weten onze steeds wisselende collecties te waarderen waardoor Sifra Mode een goede naam heeft opgebouwd, ook vér buiten de dorpsgrenzen.

Wij zijn daar uiteraard enorm trots op, want ons werk is niet alleen ons werk, het gaat veel verder, het is namelijk ons Levenswerk! Daarom doen wij er alles aan om onze klanten het gevoel te geven dat zij zéér welkom zijn.

Bij ons staat de koffie/thee altijd klaar. Kleding laten vermaken wordt vakkundig gedaan door onze eigen coupeuse.

Bij ons kunt u desgewenst ook artikelen thuis laten bezorgen.

Wij werken met een spaarsysteem d.m.v. zegeltjes plakken. Bij elke € 25,00 besteding ontvangt u als klant een zegel. Wanneer de zegelkaart vol is ontvangt u € 25,00 korting op uw volgende aankoop. Met onze gunstige prijzen is het kaartje zó vol!

Wij doen niet aan online verkopen, wij vinden het juist ontzettend belangrijk dat onze klanten de 'LOOK AND FEEL'-connectie hebben met onze collectie. Samen met hen zoeken wij naar de juiste kleding, die past qua kleur, pasvorm en prijs!

Ook juist nu..in deze bijzondere tijd... merken wij dat onze klanten ons steeds weten te vinden. De gunfactor zorgt ervoor dat SIFRA blijft bestaan en haar positie in modeminnend Nederland kan verstevigen.

Wij zijn trots op ons bedrijf, onze collega's en op onze klanten en hopen dat wij nog jaren door mogen gaan met wat wij het liefste doen: mensen mooi maken!

Service en gastvriendelijkheid staan hoog in het vaandel bij SIFRA...weet dat u welkom bent!

FRANK MARTENS EN TEAM SIFRA